Kempenlandrit 2020

21 Juni 2020 Kempenlandrit.

Zondag 21 Juni 2020  wordt door de Lionsclub weer de Kempenlandrit georganiseerd. Een rit waarbij we veel menners nodig hebben. Zij rijden met onze gasten (senioren) een mooie rit door de omgeving van Heeze-Leende-Sterksel

Dit jaar vertrekken we vanaf  een inspanterrein in Heeze.  Hier vindt u een schitterende ontmoetingsplaats waar eenieder van harte welkom is!

Na een veiligheidscheck en samen met een deskundig instapteam laten we onze gasten bij ons op de koetsen / men-wagens instappen en rijden we door de landerijen richting de bossen van Heeze – Leende  en stoppen we voor een heerlijke lunch bij …….(nog nader te bepalen) .  Na deze lunch vervolgen we onze tocht weer terug richting …..l om onze gasten aldaar weer af te zetten.  Voor vele van hen weer een dag waar ze met veel plezier aan terug denken. .
De organisatie “De Lionsclub”,  zorgt voor een goede collectieve verzekering voor u en de gasten. Kortom ook voor u een onbezorgde en vooral leuke dag.

Datum: Zondag   21 juni 2020.
Start: vanaf  ± 10:00 uur   Locatie:  (Heeze…  Er is aldaar voldoende ruimte en gelegenheid om in te spannen en de paarden een beetje los te rijden
De lengte van de rit is ongeveer 2x 10 km.

Voor menners is deze dag natuurlijk geheel gratis. U ontvangt bij aankomst koffie en een heerlijk broodje. Ook in de middag zorgt de organisatie dat u niks te kort komt. Maar misschien nog veel belangrijker u krijgt van deze dag een voldaan gevoel als u ziet hoe ouderen kunnen genieten om met u en vele andere een tocht te maken.
Er is die dag voldoende deskundige begeleiding aanwezig om de ouderen veilig bij u in de wagen te laten in en uitstappen. Heeft u zelf geen groom voor die dag, dan zorgt de organisatie daarvoor. Kortom ook voor u een zorgeloze rit.

Wat kunt u doen:
Het is een hele organisatie om de senioren aan te schrijven en in te delen. Daarom de vraag om tijdig in te schrijven, (graag voor 10 Mei ) zodat we weten hoeveel ouderen we kunnen uitnodigen. We hebben minimaal 35 aanspanningen nodig, wij hopen dat we ook op u kunnen rekenen.

Inschrijven kunt u doen door onderstaand contactformulier in te vullen en of te bellen met Rogier van Bree. tel: 06-53338688

Alvast bedankt voor u medewerking.

INSCHRIJVEN KEMPENLANDRIT

Voor- en achternaam:

Adres:

Postcode en woonplaats:

Email:

Telefoon:

Schrijft zich in voor:

 Kempenlandrit (met groom)  Kempenlandrit (geen groom).

Heeft plaats op de menwagen voor (aantal) passagiers. Groom niet meegeteld.
 2 passagiers   3 passagiers   4 passagiers

Heeft u zich hiervoor opgegeven, dan ontvangt u tijdig de aanvullende informatie per mail.