Uitnodiging

cropped-P1090572.jpg

Beste Paardenvrienden,   in 2020 geen parelrally

De Parelrally Heeze een groot succes. Zie http://www.heeze24.nl/home/view/287

We zijn alweer volop bezig met het organiseren van de 7e Parelrally in Heeze.

De voorbereiding zijn al in volle gang en de samenwerking met onderstaande ritten krijgt steeds meer gestalte, door afstemming van de datums en beoogde kwaliteit van de ritten stijgt het aantal deelnemers gestaagd.  Onder de gezamenlijke naam Paardenrally vallen de Smokkelrally, de J&P rit, Grenslandrit uit Luyksgestel en Vincent van Gogh-rit uit Nuenen.  Info is te vinden op  www.paardenrally.nl

De  7e  Parelrally wordt gereden op Zondag  6 Oktober 2019. Dit jaar is er geen Defilé. Er wordt een puzzel/orientatie- en een toerrit uitgezet . De puzzelrit is een leuke en uitdagende oriëntatie tocht met foefjes, die volgens een reglement wordt gereden. Voor deelnemers die niet van gepuzzel houden is de toervariant uitgezet. De toervariant is op basis van pijlen en dus een lekker ontspannen rit.
pijl verkleind webBeide ritten zijn maximaal 30 km met onderweg enkele rustpauzes. Dit jaar is gekozen om u een uitgestrekt gebied te laten zien over onverharde en verharde wegen. Het traject gaat door de bossen, het buitengebied en dorpskernen van Heeze-Leende. De route loopt over oude karrensporen, bospaden, landweggetjes, door gehuchten en de dorpskernen. En je heb geen spoorwegovergang.

Een rit voor alle niveaus en leeftijden ( inschrijvingen equipes vanaf 12 jaar) en voor de equipes is een cap verplicht. Graag met een groep de toerrit rijden, geen probleem geef je per 2 personen op en vermeld daarbij Team 1, Team 2 enz.

Het inschrijfgeld is € 20,= per Aanspanning, en/of Equipe (2 ruiters ).
Hiervoor ontvangt u gratis koffie/thee bij aankomst op het inspanterrein, een aantal  consumptiebonnen voor onderweg, en een traktatie en natuurlijk een hele mooie route. Verder stellen onze sponsoren een aantal prachtige prijzen beschikbaar.

‘s Avonds om 20:00 uur is de aanvang van een gezellig feestje bij Rustpunt Groote Heide, manege van Oeffelen. Hier wordt de oriëntatierit (rally) toegelicht en zullen de vele en prachtige prijzen voor de diverse disiplines worden uitgereikt.

Alle informatie en een formulier om u direct in te schrijven kunt u vinden op deze website. Het zou fijn zijn als we voor 22 september uw inschrijving ontvangen hebben.
Bent u voor dit voorjaar opzoek naar andere paardenrally’s, paardenritten of toer ritten in Zuid-oost Brabant kijk dan eens op www.paardenrally.nl U kunt daar inschrijven voor meerdere paardenritten tegelijk en heeft direct een overzicht van de andere data.

We hopen jullie te mogen begroeten op zondag 6 Oktober 2019, zodat de 7e Parelrally wederom een succes wordt.

Met vriendelijke groet,

 de initiatiefnemer en vrijwilligers,

Rogier van Bree

en natuurlijk niet te vergeten onze Hoofdsponsors

Welkoop

  logo rustpuntgrooteheide
grunsven catering